Konkurs

OTVORENI KONKURS ZA IZLAGANJE U UMETNIČKOM PROSTORU U10 U 2023. GODINI

Umetnički prostor U10 raspisuje konkurs za izlaganje u Umetničkom prostoru U10 u 2023. godini. U10 je vođen od strane umetnika i namenjen je predstavljanju, promociji i afirmaciji stvaralaca iz oblasti savremenih umetnosti mlađe generacije iz Srbije i regiona. Međunarodni projekti su takođe dobrodošli.

Ceo tekst konkursa možete pročitati ovde.
Tlocrt prostora možete preuzeti ovde.


OBRAZAC PRIJAVE NA OTVORENI KONKURS ZA IZLAGANJE U UMETNIČKOM PROSTORU U10 U 2023. GODINI

Pre popunjavanja obrasca prijave za konkurs, pročitajte tekst konkursa za izlaganje u Umetničkom prostoru U10. Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam pišite na u10@u10.rs ili nas kontaktirajte preko društvenih mreža.

Kontakt podaci autora

(Ukoliko na projektu učestvuje više autora ili je u pitanju grupna izložba, unesite podatke kontakt osobe)

* Ime i prezime:

* E-mail:

* Broj telefona:

Navedite imena ostalih učesnika u projektu:
(Ukoliko je u pitanju kustoski projekat ili grupna izložba)

* Podaci o autoru/autorima

(Molimo da CV-jeve svih učesnika, i sve ili odabrane portfolije prethodnih radova (ukoliko smatrate da je potrebno), prosledite u PDF formatu, spojene u jedan fajl veličine do 5MB, u formatu: „PrezimeIme_Prijava2023”)

Podaci o projektu

* Naziv projekta:

* Opis projekta:
(Unesite ideju i koncept na kome se bazira projekat. Opis treba da sadrži do 2000 karaktera sa razmacima)

* Opis izgleda postavke:
(Ukoliko je projekat završen, unesite kako ste zamislili da on bude izložen u U10. Ukoliko je projekat u izradi ili je baziran na vremenu/trajanju, performansu, govoru itd, unesite opis izgleda i zamisli projekta. Opis treba da sadrži do 1500 karaktera sa razmacima)

* Tehnička lista:
(Navedite šta od tehničke opreme je potrebno za realizaciju projekta. Lista tehničke opreme koju U10 obezbeđuje se nalazi u tekstu konkursa)

Vizuelna i druga dokumentacija

Vizuelna dokumentacija
(Molimo da otpremite do 10 reprodukcija/ilustracija projekta, veličine do 10MB ukupno, u JPG ili PNG formatu. Svi fajlovi treba da budu imenovani u formatu: „ImePrezime_NazivRada_GodinaProdukcije”)

Linkovi za audio i video
(Molimo Vas da fajlove otpremite na onlajn platforme poput VIMEO, YouTube ili sl. Ukoliko je sadržaj zaštićen lozinkom, ne zaboravite da je navedete. Linkovi treba da budu aktivni do 15. novembra 2022!)

Dodatni komentari
(Ukoliko želite da dodate još nešto, upišite ovde)

Proverite da li su svi podaci ispravno uneti. Ukoliko je sve u redu, možete poslati prijavu.