Program Podijuma od 8. avgusta do 2. septembra

Društvo udružene odgovornosti

|

 

 

  • PILLOW TALKS (Razgovori na jastuku) – podkast d.u.o.

Posebno za, i samo tokom trajanja Podijuma 2023, pokrećemo podkast pod nazivom „Pillow talks” („Razgovori na jastuku”) o svemu i ničemu, za slušanje svakog dana, idealno pre spavanja. Dinamika objavljivanja epizoda zavisiće od dinamike programa.

Podkast možete pratiti na YouTube-u ili Spotify-u!

 
 
  • STVOR JE STVOREN DA STVARA, izložba samoukih slikarki i slikara

Izložba je otvorena do 16. avgusta, a radno vreme U10 je svakog dana od 12.00 do 20.00, sem nedeljom i ponedeljkom.
 

Umetnice i umetnici: Ana Janaćković, Dragana Jelača, Dragoslava Stanković, Goran Tasić, Jasmina MIlošević, Laslo Retek, Marina Petrović, Predrag Milovanović, Šandor Stefanović, Slaviša Marković, Sonja Olah Milović, Tinde Nenadov, Valentina Jevtić Mitranić, Danja Doroški, Draga Mrvoš Mott, Filip Jovanović, Ljiljana Jerinić, Ljiljana Stanimirović, Marija Stojanović, Marija Veličković, Miloš Milošević, Nada Pilipović, Svetlana Moritz, Žarko Đukić, Jovica Kostić

 

  •  Subota, 12. avgust, od 18.00 do 22.00

MATINE BEZ PREDUMIŠLJAJA
 

Upoznajte Pavla Strainovića, programera koji je odlučio da predahne i istraži novi ritam. Trenutno na osvežavajućem sabbatical-u, Pavle se potpuno predao umetnosti DJ-inga, zamenjujući tastaturu za DJ kontroler, programiranje za ritmove. No, evo preokreta – ovo nije običan nastup. Umesto toga, Pavle će se posvetiti procesu vežbanja, „svirajući” za malu grupu ljudi dok usavršava svoju tehniku i izražava svoju kreativnost. Pridružite se Pavlu na ovoj muzičkoj  avanturi, gde je jedini kôd onaj koji vas tera da plešete i gde sam proces vežbanja dobija poseban značaj.

 
  • Petak, 25. avgust, od 21.00 do 24.00

FILMSKO VEČE U NOVOM BIOSKOPU ZVEZDA, Terazije 40

Zainteresovani mogu poslati svoj video u maksimalnom trajanju do 15 minuta, na mejl adresu drustvoudruzeneodgovornosti@gmail.com, najkasnije do ponedeljka, 21. avgusta, u 23.59, sa subject-om „Filmsko veče u Zvezdi”.

Ponovo pozivamo sve zainteresovane autore iz Srbije da prilože svoje autorske video-radove koji će se prikazati u Novom bioskopu Zvezda. Program će podrazumevati emitovanje video priloga u kontinuitetu, odnosno jedan za drugim, trajanje programa biće određeno brojem pristiglih radova koji ne podležu selekciji. Svi pristigli video radovi biće prikazani, uz izuzetak onih koji se bave afirmacijom nejednakosti ili diskriminacijom. 

 
  • Od 30. avgusta do 2. septembra

FESTIVAL PREPAD u U10 + Novi bioskop Zvezda

Konkurs za učešće na Festivalu Prepad otvoren je do 15. avgusta, a namenjen je mladim umetnicima od 14 do 19 godina. Konkurs obuhvata likovne umetnosti, fotografiju, poeziju, film, muziku i slobodnu kategoriju. 

Za dodatne informacije pišite na mejl prepad.festival@gmail.com